Jaunākie ieraksti Lietotāji Noteikumi Meklēt
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Modifikators » Paziņojumi & Atjauninājumi! » Lietotāju Grupas (sml[Info]Informācija par dažādām lietotāju grupām!)
Lietotāju Grupas
jackass
Date: Ceturtdiena, 28 Okt 2010, 3:40 PM | Ieraksts # 1


Pakāpe:

Ieraksti: 194
Viesis ir mūsu mājaslapas apmeklētājs, kurš vēl nav reģistrējies. Viesiem atšķirībā no lietotāju grupas ir daudz aizliegumu, lietas kuras viesiem ir liegtas, kā piemēram lietot labo peles taustiņu, izteikt savas domas komentāros, pievienot jaunus ierakstus forumā un pat jāgaida diezgan ilgi līdz varēs lejuplādēt izvēlēto failu.
Lietotājs ir mūsu mājaslapas viesis, kurš ir reģistrējies. Lietotājam atšķirībā no viesiem ir daudz priekšrocības, visas tās svarīgās lietas kas ir tikušas liegtas viesiem, lietotājs var izbaudīt bez jebkādiem ierobežojumiem, kā piemēram lietotāji var komentēt mūsu mājaslapā publicētos materiālus un veidot jaunu ierakstus forumā, kā arī ne sekundi nav jāgaida lai lejuplādētu sev vēlamo failu no failu kataloga.

PRO-lietotājs ir nākamā lietotāja līmenis, atšķirībā no lietotāja, šai lietotāju grupai ir mazliet vairāk priekšrocības un tā kā šo grupu Jūs varat nopelnīt tikai tad, kad Jūs esat sasnieguši noteiktu aktivitātes līmeni, tad ņemot vērā visu šo aktīvo laiku ko Jūs pavadat mūsu mājaslapā un vel neēsat nepelnījušies nonākt bloķēto lietotāju grupā, tad pārējiem mājaslapas lietotājiem un pat "Modifikātors" administrācijai ir izveidojies respekts pret Jums un tas nozīmē ka Jūs varēsiet lietot mūsu mājaslapu daudz brīvāk!

VIP ir lietotāju grupa, kuru var nopelnīt ja Jūs esat izdarījuši ko ļoti labu mūsu mājaslapas labā. Bet ne visi kas izdara ko labu būs cienīgi saņemt tiesības atrasties šajā grupā!


Žurnālists ir lietotājs kurām administrācija ir uzticējusi pievienot materiālus, kā piemēram jaunumus, failus, anotācijas un visu pārējo, bez moderatoru vajadzības to apstiprināt, šo grupu var nopelnīt tikai tad, kad Jūs esat ļoti labi apguvuši visus noteikumus un pieprotat korekti pievienot materiālus, un protams arī kad administrācija uzticēsies Jūsu spējām visu izdarīt pareizi.

Moderators ir ļoti svarīga administrācijas sastāvdaļa, tā pat kā Jūs respektējat un paklausāt administratorus, tā pat Jums jāklausa visam ko saka moderators, moderatori uzrauga visus lietotājus un viņi Jūs nekavējoties sodīs ja Jūs būsiet pārkāpuši noteikumus, viņi var arī labot jebko ko Jūs vai kāds cits ir pievienojis, ka piemērām labot anotācijas un dzēst foruma ierakstus un/vai komentārus un vēl daudz ko citu ja tas ir nepieciešams

Menedžeris ir lietotājs, kurš ir vairāk atbildīgs nevis par mūsu mājaslapas iekšējo kārtību, bet gan vairāk par tās ārējo politiku! Menedžeris strādās pie mūsu mājaslapas popularitāti visā internetā, sarunājot ar citu mājaslapu administratoriem par reklāmas iespējām un vel visādas lietas, kas palīdzētu mūsu mājaslapai augt un attīstīties! Šīs grupas pienākumi tiks uzticēti tikai retajam lietotājam, kuram administrators uzticēsies pilnībā! Menedžeris ir vienlīdzīgs ar moderatoru savā svarīgumā!

Administrators ir viss svarīgākā persona šajā mājaslapā, administrators izstrādā mājaslapas noteikumus un pieskata moderatoru un menedžeru darbību. Administratoru nav ieteicams traucēt, vispirms ir jauzdot Jūsu interesējošais jautājums moderators un tad moderators šo informāciju nodos tālāk administratoram, izņēmums ir tad, ja moderators ilgi neatbild vai arī nav pieejams! Administratoriem nav pilnīgi nekādu ierobežojumu!

Katrs kurš prasīs lai viņu paaugstina par kādu no minētajām grupām nonāks zemāk aprakstītā grupā, vai labākajā gadījumā saņems brīdinājumu! Izņēmuma gadījums ir tad, kad par iespējamajām vakancēm ir aprakstīts forumā, kur administrācija meklē noteiktas grupas lietotājus!

Bloķēts lietotājs, par šādu lietotāju Jūs varat kļūt, ja Jūs regulāri pārkāpjat noteikumus vai lūdzat Jūs paaugstināt uz kādu citu lietotāju grupu! Bloķētiem lietotājiem visas mūsu mājaslapas iespējas ir liegtas!

 
Forums » Modifikators » Paziņojumi & Atjauninājumi! » Lietotāju Grupas (sml[Info]Informācija par dažādām lietotāju grupām!)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:
Uz augšu