Jaunākie ieraksti Lietotāji Noteikumi Meklēt
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forums » Modifikators » Paziņojumi & Atjauninājumi! » Ajauninājums 08.11.2010 (sml[Info]Jaunais domēns, facebook un Twitter pogas!)
Ajauninājums 08.11.2010
jackass
Date: Pirmdiena, 08 Nov 2010, 8:04 PM | Ieraksts # 1


Pakāpe:

Ieraksti: 194
Tā kā mājaslapu "Modifikators" sākuši apmeklēt daudz cilvēku, vismaz šobrīd tas ir daudz, tad laiks ir pienācis dot mūsu mājaslapai pieklājīgu domēna vārdu, pie kura nebūtu klāt ucoz!

Tas nu ir izdarīts, šodien mūsu mājaslapu var apmeklēt dodoties uz šādu adresi http://modifikators.lv/
Ņemot vērā šīs pārmaiņas, varētu gadīties ka kaut kas nedarbojas kā nākas, lūgums par šīm problēmām ziņut šeit!
Katrs atsaucīgs lietotājs tiks novērtēts smile

Ja Jūs esat pievienojuši mūsu mājaslapu pie grāmatzīmēm (bookmarks) tad neaizmirstiet samainīt adresi.
Ja Jūs būsiet autorizējušies no http://modifikators.ucoz.lv/ un pēc tam ienāksiet no http://modifikators.lv/ tad manīsiet, ka vairs nebūsiet autorizēts, bet gan būsiet ienācis kā viesis, kas nozīmē, ka no katra domēna ir jāautorizējas no jauna un tas savukārt nozīmē, ka no katra domēna vārda ir arī jāiziet! Neaizmirstam visu to izdarīt un turpmāk apmeklējat mūs no šīs adreses http://modifikators.lv/

Vēl viens jaunums, esam pievienojuši gan facebook pogu "Man patīk" gan arī Twitter pogu, šī poga gan ir tādās vietās, kā piemēram pie failu kataloga un anotācijām, vēlāk to pievienosim arī citās mājaslapas sadaļās!

Viss nāk ar laiku smile

Kopš šīs dienas, mēs Jūs sāksim informēt par atjauninājumiem, kā šis.
Šis ir mūsu pirmais publiski izteiktais atjauninājums un turpmāk lai Jūs uzzinātu kas mums ir jauns nebūt nebūs nepieciešams meklēt pa visām malām, kas ir izmainījies, bet gan varēsiet ienākt forumā un izlasīt par dažādām veiktajām izmaiņām.

Ar cieņu, mājaslapas "Modifikātors" Administrācija!


 
Forums » Modifikators » Paziņojumi & Atjauninājumi! » Ajauninājums 08.11.2010 (sml[Info]Jaunais domēns, facebook un Twitter pogas!)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana:
Uz augšu