Uz augšu

Ventspils grāvī ieslīd Volvo!

Šodien Ventspilī 13:00 pie manis mājās ieradās kāds autovadītājs un krievu valodā prasīja telefonu, sakot ka vajadzīgs izsaukt vilcēju, kurš izvilktu grāvī ieslīdējušo automašīnu Volvo!

Es biju diezgan izbrīnīts, jo Volvo, kurš ieslīdēja ielas galā esošajā grāvī bija patālu un starp notikumu vietu un manu māju, bija vēl kādas 4 mājas, kurās varēja iegriezties pēc palīdzības!

Ņemot vērā, ka viņš tomēr meklēja palīdzību tieši mājā kur es dzīvoju (esmu modifikators.lv administrators un jau iepriekš esmu rakstījis rakstu par autoavāriju), nolēmu ka tā ir zīme manam nākamajam rakstam!

Tā nu saģērbos, paņēmu savu Nokia N8 un devos uz notikumu vietu lai sagādātu foto un video pierādījumus!
Ceļš līdz grāvim bija diezgan slidens, citreiz pat ledus hallē tā neslīd! Nonākot notikumu vietā skaidri redzams ka autovadītājām diezgan paveicies, jo automašīna kura atradās slīpi ar purnu grāvi varēja pavisam noteikti apgāzties ja ne uz jumtu, tad vismaz uz sāniem!

Pēc nepilnas stundas auto jau stāvēja uz ceļa, bez lieliem bojājumiem, to gan nevar zināt kas notika zem auto, bet vizuāli no visām pusēm izskatījās kā iepriekš!

Stundas laikā, bez savainojumiem un ar nelieliem bojājumiem autovadītājs devās projām.

Bet visiem lasītājiem gribētos pateikt, ja ziema iet uz beigām, tas nenozīmē ka var braukt neuzmanīgi, lai gan nerunāju par šo gadījumu, te pie vainas ceļu tīrītāji, jo iela uz kuras dzīvoju vienmēr ir slidena, pārējās ielas gandrīz kā vasarā! Vietējie jau zin, ka ja pārsniegs šajā krustojumā 10 km/h ātrumu, tad tev grāvis garantēts!!!

Katram jau tā var gadīties, tāpēc brauciet uzmanīgi!

Turpinājumā piedāvāju Jums bildes un ātri uzmontētu video, lai labāk apskatītu notikumu!



Kategorija: Cits | Skatījumu skaits: 1200 | Pievienoja: jackass | Birkas: ledus, grāvis, ziema, Avarija, Volvo, slidens | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Statistika:
Pievienošanas datums 08 Feb 2011

Skatīts [1200]

Sadaļas kategorijas
Saita Jaunumi [4]
Filmas [2]
Spēles [15]
Izklaide [4]
Mobīlie telefoni [20]
Cits [11]
Kalendārs
«  Februāris 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Ierakstu arhīvs