Uz augšu

Jauns Call Of Duty Serveris


Nu jau vairākas dienas esam palaiduši Call Of Duty Modern Warfare 2 serveri, kurā ir tādi paši noteikumi kādi mūsu Call Of Duty 4 serverim un protams daži papildus noteikumi lai spēle būtu aizraujoša. Lai panāktu interesantu spēlēšanu un dotu vienādas iespējas būt labākajam ikvienam, esam aizlieguši visādas citplanētiešu tehnoloģijas, kā piemēram Heartbeat sensor, ar kura palīdzību var atrast citu spēlētāju vēl pukstošās sirdis!

Bet vairāk par noteikumiem un kas sagaida tos spēlētājus kuri tos pārkāpj turpinājumā, kur mēs iepazīstināsim Jūs ar visām šīm lietām tuvāk un paskaidrosim kāpēc tās ir aizliegtas!

Servera atrašanās vieta: Latvija
Servera Klans: [X-G] X-Game
Servera admini: [X-G] jackass un [X-G]hellboy2
Publiski pieejamie sloti: 10
Adminu sloti: 2
Servera IP: 78.84.234.50
Servera ports: 28961

Ja kādam ir interese uzspēlēt savā bariņa, tad varam serverim uzlikt paroli, tikai vajadzētu savākties vairākiem, tas atvieglotu servera adminiem darbu, jo nebūtu jākicko ik pa laikam kāds kurš šmaucas izmantojot kādu aizliegtu programmu!


Kas tad serverī ir aizliegts...

Grenade launcher (GL)

Granātu metēju aizliedzām jo ar to ir ļoti vienkārši nogalināt, tas ļoti kaitina daudzus spēlētājus un tādā veidā tas grauj mūsu servera reitingus! Bez šī rīka spēles gaita kļūst stratēģiska, nevis "ej un šauj uz visām pusēm, gan kādam trāpīsi!"






Heartbeat sensor


Sirdspukstu sensors, kuram ir tāda pati funkcija kā WallHack (WH), lai kas būtu starp abiem spēlētājiem, tas uzrādīs kādam spēlētājam, kur atrodas kāds cits! Tā tad apiet šo spēlētāju būs neiespējami un izmukt no viņa redzes loka arī. Šī lieta pievienojās mūsu aizliegtajām lietām mūsu serverī!





Last Stand

Šī lieta kaitina ļoti daudzus spēlētājus! Kad kāds paņem uz grauda otru spēlētāju un upuris jau krīt no kājām, normālā situācijā var skriet tālāk un meklēt citus kurus apšaudīt, bet ja jūs darīsiet tā, tad jums salaidīs pilnu muguru ar svinu guļošais spēlētājs ar pistoli un pat ļaunāk, ja tas būs Last Stand PRO šajā gadījumā šis guļošais Jūsu tā sauktais upuris uzspers Jūs gaisā ar granātu! Šī lieta noteikti uz mūsu servera Jums tiks liegta!

Martyrdom

Pēdējā lieta pagaidām, kas aizliegta uz mūsu servera un šī patiešām ir arī pēdējā lieta ko Jūs ieraudzīsiet spēlējot Call Of Duty, jo krītošā granāta, kura izkritīs no Jūsu upura (iespējams kabatas) būs pēdējais, pec tam sekos vienīgi atkārtojums kurā būs redzams kā Jūs uzgājāt gaisā! Nekādu domu, šī lieta noteikti aizliegta pie mums!


Vēl izskatīsim pārējos uzlabojumus un gan jau ka aizliegsim vēl kaut ko, bet pagaidām tas arī viss!

Kas tad draud par šādu noteikumu pārkāpšanu? Protams ka Jūs tiksiet izmests no servera, protams ja Jūs saprotat ko izdarījāt un nedomājat atkārtoti pārkāpt noteikumus un kaitināt adminus, tad varat atgriezties spēlē, bet par atkārtotām šāda veida darbībām Jūs protams saņemsiet banu jeb tiksiet bloķēts uz visiem laikiem!

Protams par programmu lietošanu, kuras atbildīgas par WallHack (wh) kas palīdz redzēt caur sienām un aimbot, kas palīdz ietēmēt galvā vai citās ķermeņa daļās un protams neskaitāmi daudz citām fīčam, kuras piedāvā šāda veida programmas, Jūs tiksiet banots jeb bloķēts nekavējoties bez jebkādiem lūgumiem tās atslēgt!


Lai atrastu mūsu servera monitoru dodies ŠEIT un meklē pēc mūsu servera IP, spiežot Ctrl + F

Iespējams, ka serveris bieži būs OFFLINE, tas dēļ mūsu otra servera, jo ja spēlēs vienlaikus uz abiem serveriem, tad būs lagi, dēļ mana lēnā interneta, bet vienam serverim pagaidām pilnībā pietiek lai spēlētu 5 pret 5

Kategorija: Saita Jaunumi | Skatījumu skaits: 1218 | Pievienoja: jackass | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 2
Rename
28 Mar 2011 12:14 PM
Nu tas Heart Beat sensors nu cilvekiem japaskatas monitora apkasheja dalja vins jau nemaz tik atri nerada ik pa 5 sekundem vai 3.
Nu nezinu man vienalga.
0

jackass
30 Mar 2011 10:48 PM
Jā, bet tas sabeidz visu stratēģiju, piemēram spēlējot viens pret vienu SD, tad jau vairs nav jēga zagties un čakarēt pretinieku!

Piemēram es aizskrienu uz A un izšauju, tad nesos uz B, jo zinu ka pretinieks ies uz sarkano punktu, bet šis redz tai uzpariktē un tad no stratēģijas ne smakas!

0

Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Statistika:
Pievienošanas datums 20 Jan 2011

Skatīts [1218]

Sadaļas kategorijas
Saita Jaunumi [4]
Filmas [2]
Spēles [15]
Izklaide [4]
Mobīlie telefoni [20]
Cits [11]
Kalendārs
«  Janvāris 2011  »
PrOTCPkSSv
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Ierakstu arhīvs