Uz augšu

Nokia un Microsoft sadarbosies!


Nokia CEO Stephen Elop un Microsoft CEO Steve Ballmer šodien Londonā paziņoja par sadarbību! Ko gan tas nozīmē Symbian operētājsistēmai?

Nokia jau kopš pašiem pirmsākumiem ir bijusi ļoti populāra starp mobilajiem telefoniem un Symbian operētājsistēma ir katras Nokias dvēsele! Šodien izskanējušais paziņojums ko sniedza abu kompāniju bosi liecina par to, ka Symbian OS tiks nomainīts pret Microsoft produktu, lai gan nekur nebija teikts par to, ka pilnīgi visas Nokia ierīces tiks aprīkotas ar Microsoft ražotajām OS, tomēr nedomāju ka Sybian OS turpinās attīstīties šādos pašos tempos kā līdz šim ja arī tā vēl pastāvēs!

Lasot komentārus internetā par šo faktu skaidri redzama lietotāju attieksme pret šādu Nokia darbību un tā ir ļoti negatīva, domājams tāpēc, ka Nokia tālruņiem Microsoft cenšas atņemt dvēseli, kam gan vajadzīga kārtējā ierīce uz kuras varēs apskatīt kārtējo zilo ekrānu? Domājams ka nevienam un kā jau reiz kāds ir sacījis: "Kas der visam, tas neder nekam!". Personīgi es domāju, ka lai neaizbiedētu Symbian fanus projām no Nokia telefoniem Nokiai vajadzētu paturēt un attīstīt Symbian OS tik pat ļoti, kā līdz šim un piedāvāt piemēram vienu un to pašu Nokia ierīci ar iespēju izvēlēties starp Symbian un Microsoft operētājsistēmām!

Cik Jūs esat saskārušies ar virusiem darbojoties uz Symbian OS un cik šādu problēmu ir bijis uz Microsoft ražojumiem, darbojoties ar PC? Ja Microsoft tiešām kļūs par Nokia neatņemamu sastāvdaļu, tad domājams ka bez antivīrusa programmas vairs neiztikt un tas savukārt nozīmē ka Jūsu baterija nobeigsies acu mirklī, bet varbūt ka tas piespiedīs attīstīt baterijas jaudu? Vai tiešām tas ir vajadzīgs? Ja ņem vērā ka ir dzirdēts gadījums kad telefona baterija ir uzsprāgusi nogalinot 1 cilvēku, tas gan ir tikai viens gadījums, bet vai mēs visi gribēsim nēsāt kabatā laika bumbu...

Protams neņemot vērā visus negatīvos faktorus ir arī pozitīvā puse!
Tālrunī būs pieejamas daudz plašākas iespējas un tiks piesaistīti cilvēki kur iepriekš veidojuši programmatūras uz Windows (PC) tagad varēs tās pielāgot lai būtu iespējams ar tām darboties telefonā, kļūs pieejamas daudz jaudīgākas spēlītes un vel daudz kas cits.

Bet vai Symbian fani nepāries uz Android OS, kurš ar katru dienu kļūst aizvien populārāks!
Patiesībā tieši dēļ tā Nokia apvienojās ar Microsoft, lai Adroid OS neizdzītu Nokia no mobīlo telefonu tirgus!

Domājams ka sākumā Nokia cietīs lielākus zaudējumus nekā kaut ko iegūs
Bet laiks rādīs un gan jau mums nāksies sadzīvot ar to ko mums dod, jo nav jau ļaunuma bez labuma!

Varat apskatīt video, lai uzzinātu par ko runāja lielie bosi Londonā!



Kategorija: Mobīlie telefoni | Skatījumu skaits: 961 | Pievienoja: jackass | Birkas: nokia, konference, sadarbība, Symbian, microsoft | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Statistika:
Pievienošanas datums 11 Feb 2011

Skatīts [961]

Sadaļas kategorijas
Saita Jaunumi [4]
Filmas [2]
Spēles [15]
Izklaide [4]
Mobīlie telefoni [20]
Cits [11]
Kalendārs
«  Februāris 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Ierakstu arhīvs