Uz augšu

Par filmu nākamās trīs dienas

Šo filmu nesen noskatījos un man tā likās pēdējo desmit gadu laikā labākā filma savā žanrā, lai gan daudz krimināldrāmas neskatos, bet esmu redzējis filmas kurām ir ļoti lieli panākumi visā pasaulē un šī filma noteikti ir labāka par tām!

Filma atgādina kādu no biogrāfiskajām filmām, kur filma sākas ar kāda cilvēka piedzimšanu vai ar viņa bērnības ainām un tad rāda kā šis cilvēks aug un visu par viņa dzīvi, līdz pat nāvei!
Tad nu šī ir ļoti līdzīga vienīgi šī filma nestāsta par konkrēta cilvēka dzīvi no sākuma līdz beigām, bet gan par kādu notikumu kas atgadās ar ģimeni un tieši kā biogrāfijās, tā statsta par šo notikumu sākumu attīstību un noslēgumu, diezgan detalizēti, ņemot vērā, ka šīs filmas garums ir tikai divas stundas!

Grūti gan pastāstīt par filmu neizpaužot pašu sižetu un ja tu vēl neēsi noskatījies tad iesaku to izdarīt pirms lasi šo rakstu!

Filma sākas ar šīs ģimenes ikdienu, tik pat parastu ģimeni kā katram no mums un tad pēkšņi kādā dienā pie viņiem mājās ierodas policija, kur arestē Džona sievu par viņas priekšnieces slepkavību!

Džons cenšas viņu dabūt ārā no cietuma pierādot ka viņa nav vainīga, bet tad kad advokāti padodas, jo pierādījumi ir neapstrīdami, Džonam rodas ideja pašam vīņu izpestīt no cietuma!

Džons satiekas ar kādu cilvēku, kurš jau vairākas reizes ir izbēdzis no dažādiem cietumiem un šis cilvēks sniedz Džonam vērtīgus padomus, kā to izdarīt pareizi!

Turpmāk filmā redzams kā notiek šīs bēgšanas plānošana un tas ir pats interesantākais visā filmā, jo viss ir izplānots tik detalizēti, ka brīžiem liekas ka viņš jau to kādreiz ir darījis!

Tālāk vairāk gan nestāstīšu, jo ja esat redzējis šo filmu, tad Jūs jau visu zināt kas notiks tālāk, bet ja neēsat noskatījies, tad iesaku to izdarīt, jo šī filma varētu patikt pat cilvēkiem kuriem nepatīk krimināldrāmas!

Filmu noteikti noskatīšos vēl vairākas reizes jo šī ir mana pēdējo laiku iecienītākā filma!

Vēl varu pieminēt par filmu, ka filmas vidū domas mainīsies vairākas reizes, jo ņemot vērā ka pēdējā laikā iznākušās filmas ir ar nelaimīgām beigām, tad īsti nevar pateikt kā šī filma beigsies, ar laimīgām vai nelaimīgām beigām!

Kategorija: Filmas | Skatījumu skaits: 1218 | Pievienoja: jackass | Birkas: The Next Three Days | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]
Statistika:
Pievienošanas datums 22 Feb 2011

Skatīts [1218]

Sadaļas kategorijas
Saita Jaunumi [4]
Filmas [2]
Spēles [15]
Izklaide [4]
Mobīlie telefoni [20]
Cits [11]
Kalendārs
«  Februāris 2011  »
PrOTCPkSSv
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Ierakstu arhīvs